Herbolari a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona | Herbolari a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

L'ESPAI

Productes naturals | Dietètica salut | Atenció personalitzada

Benvinguts a Natural, un espai de salut i benestar enfocat en el benestar i millora del'estil de vida del client. Des de fa més de 20 anys, el nostre herbolari a Sant Joan de Vilatorrada s'ha convertit en punt de referència pels qui busquen cuidar-se naturalment amb productes d' herbodietètica, per aquells que volen optmitzar la salut, controlar el pes, curar-se tant d'un refredat com d'un tumor sense productes químics. Pels qui volen una segona opció un cop feta la visita al metge o per tot aquell que vulgui visitar-nos buscant alternatives als productes convencionals tant d'alimentació, dietètica, cosmètica...Visita'ns i comença un estil de vida saludable, o millora'l!

Som especialistes en alimentació ecològica, plantes medicinals, fitoteràpia, aromateràpia i cosmètica natural. Productes naturals a l'abast de tothom. Englobem tant la salut física com psíquica i les treballem de forma complementària, per intentar oferir la millor alternativa natural al client per tal de propiciar la seva recuperació/millora/benestar en la mesura que sigui necessàri/a.

En el nostre herbolari a Sant Joan de Vilatorrada no només venem productes d'herbolari, venem salut. Oferim assessorament integral per cuidar-se de manera natural, una protecció personal que es fonamenta en l'alimentació, perquè som el que mengem.
Oferim el servei d'una persona llicenciada en Nutrició Humana i Dietètica un dia per setmana, deixant el client en mans expertes. Truca'ns i reserva la teva visita!

No ho dubtis, vine a Natural i demana'ns consell. Com tècnics de dietètica i herbolari, estem preparats per informar-te sobre els millors remeis per tractar les teves molèsties, sobre els productes més indicats per aconseguir els teus objectius. Assessorament expert per viure sa, per viure feliç.

Contactar amb Natural, herbolari a Sant Joan de Vilatorrada